Hierbij schrijf ik mij in voor deelname aan ‘Nieuw Talent’ orkest van muziekvereniging DSS van 19 november 2022 tot februari 2023.

  Persoonlijke gegevens


  Voorkeursinstrument

  Geen voorkeurSaxofoonTromboneHoornTrompet / bugelBariton / EuphoniumBasSlagwerkAnders

  De eigen bijdrage voor deelname aan het project bedraagt: € 125,00. Deze eigen bijdrage wordt gedurende het project aan u gefactureerd.
  Voor dit bedrag krijgt u:

  • Deelnamemap met muziek,
  • Instrument, in bruikleen van de vereniging,
  • Kleine materialen (muziekstandaard, ventielolie, etc) in bruikleen van de vereniging,
  • 10 repetities en een presentatie-concert onder leiding van een professionele dirigent

  Toestemmingsverklaring AVG

  Muziekvereniging DSS maakt gebruik van foto's en video's op onze eigen sociale media. Met dit formulier vragen wij uw toestemming ook ook uw gegevens hiervoor te gebruiken. Met het inzenden van dit formulier geeft de indiener aan muziekvereniging DSS toestemming om gegevens over haar/hem te verwerken.

  Ik geef de muziekvereniging toestemming om:
  Foto's en/of video's van mij te publiceren op Facebook, Instagram, Youtube en www.doorsamenwerkingsterk.nlFoto's en/of video's te delen binnen de eigen muziekvereniging,Anders

  Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven aangevinkte en beschreven redenen, situaties, gegevens en organisaties. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming. Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.

  Ik ben 16 of ouderIk ben jonger dan 16 en mijn ouder of voogd is akkoord: naam ouder/voogd

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.