Bugel

Trompet

Bariton / euphonium

Trombone

Saxofoon

Slagwerk

  Hierbij schrijf ik mij in voor deelname aan ‘Nieuw Talent’ orkest 2024 van muziekvereniging DSS.

  Persoonlijke gegevens
  Voorkeursinstrument

  BugelTrompetBariton / EuphoniumHoornTromboneBasSaxofoonSlagwerkMelodisch slagwerkGeen voorkeur


  De eigen bijdrage voor deelname aan het project bedraagt: € 130,00. Deze eigen bijdrage wordt gedurende het project aan u gefactureerd.

  Voor dit bedrag krijgt u:

  • Deelnamemap met muziek,

  • Instrument, in bruikleen van de vereniging,

  • Kleine materialen (muziekstandaard, ventielolie, etc) in bruikleen van de vereniging,

  • 10 repetities en een presentatie-concert onder leiding van een professionele dirigent

  Toestemmingsverklaring AVG


  Muziekvereniging DSS maakt gebruik van foto's en video's op onze eigen sociale media. Met dit formulier vragen wij uw toestemming ook ook uw gegevens hiervoor te gebruiken. Met het inzenden van dit formulier geeft de indiener aan muziekvereniging DSS toestemming om gegevens over haar/hem te verwerken.

  Ik geef de muziekvereniging toestemming om:
  Foto's en/of video's van mij te publiceren op Facebook, Instagram, Youtube en www.doorsamenwerkingsterk.nlFoto's en/of video's te delen binnen de eigen muziekvereniging,Anders


  Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven aangevinkte en beschreven redenen, situaties, gegevens en organisaties. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming. Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.


  Ik ben 16 of ouderIk ben jonger dan 16 en mijn ouder of voogd is akkoord: naam ouder/voogd

  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de kopje.

  Heb je ooit een blaas- of slagwerkinstrument bespeeld? Of heb je dit nog nooit gedaan, maar wil je dit graag leren? Wil je ontdekken wat jij met muziek hebt? Lijkt het je geweldig om samen muziek te maken? 

  Muziekvereniging DSS Aarlanderveen start voor de tweede keer Nieuw Talent Orkest, een muziekproject voor volwassenen. Iedereen kan meedoen. Je krijgt een instrument van ons in bruikleen. Er zijn ervaren muzikanten om je te ondersteunen.

  Zaterdag 6 april 2024 is de start van dit project. Er zijn 10 repetities in Aarlanderveen. De repetities zijn op maandagavond en de eerste repetitie is op 8 april 2024, van 19:30 – 22:00 uur. We sluiten af met een spetterend concert. 

  Vanuit muzikaal oogpunt zullen wij als muziekverenging een evenwichtige verdeling maken. Het kan dus zijn we in overleg met jou een ander instrument kiezen.

  Hoorn

  Bas

  Melodisch slagwerk