Wegens corona is dit concert twee jaar lang uitgesteld, maar nu gaat het eindelijk gebeuren! Op 7 mei vieren we het 40-jarig jubileum van Danny Oosterman, de dirigent van ons fanfareorkest. Dat doen wij niet alleen, maar samen twee uitmuntende solisten: sopraan Judith Weusten en trompettist Thomas Piet.

De warme stem van soliste Judith Weusten is al opgemerkt in de landelijke media. Zij zingt op het jubileumconcert ook ‘I shall love but thee’. Trompetsolist Thomas Piet zal het publiek verrassen met een technisch hoogstandje voor trompettisten, een bravourstuk van Charly Knechtel. Een uitdaging die Danny heel graag wilde spelen op zijn jubileumconcert, die Thomas Piet aankan.

Dit concert zal ook een heuse première bevatten. Rob Goorhuis schreef het stuk “A Ruby Fantasy” speciaal voor Danny’s robijnen jubileum. Op 7 mei zal dit voor het eerst te horen zijn.

Bent u benieuwd geworden, en/of wilt u Danny feliciteren? Het concert vindt plaats in de Petrus en Pauluskerk, Noordeinde 24 in Aarlanderveen. De deuren gaan om 14.00 uur open en het concert zal om 14.30 uur beginnen. Toegang is gratis. We hopen u daar te zien!